Varna24.bg. Входът е свободен, а забавлението гарантирано! Заповядайте и си носете

...
Varna24.bg. Входът е свободен, а забавлението гарантирано! Заповядайте и си носете
Коментари Харесай

Фениксите подаряват на варненци новата си постановка Милионерът

Varna24.bg . 

" Входът е свободен, а заниманието обезпечено! Заповядайте и си носете положителното въодушевление! ", приканват актьорите.

Режисьор на постановката е обичаният варненски артист Свилен Стоянов, който е и началник на групировката. 

Младите хора готвят пиесата от 1 юли. Постановката е финансирана по плана " Театъра като изкуство " от фонд " Култура " на Община Варна.

Това е първата цялостна пиеса на Фениксите, която е в 4 дейности. Любопитен е фактът, че дами ще се превъплатят в мъжки функции, заради обстоятелството, че екипът е най-вече от представителки на нежния пол. 

Формацията стана известна с множеството си участия във фестивали в цялата страна, от където се завръща с влиятелни награди. 

Актьорите интензивно са взели участие в сценографията и подготовката на декорите за " Милионерът ".

Предстои феновете на групировката да видят Татяна Янева в ролята на Кокичкова, Ивелина Димитрова като Любенова, Милослава Чарийска в ролята на Лазаринка, Антон Забунов в ролята на Бубев, Иван Иванов в ролята на лекар Христо Кондов, Пламена Янкова в ролята на Чунчева и Евгения, Милена Минчева в ролята на Дафинка Масларска и Иван Цветанов като Никола Масларски.

Звукът и осветлението са дело на Владимир Новицки и Елизабет Чешмеджиева. 

От " Феникс " споделиха, че са отворени за приемането на нови хора към екипа както за сцената, по този начин и доброволци, които да им оказват помощ при реализирането на плановете.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР